Deilige muffins omeletter som både passer til frokost og lunsj. Disse godbitene går fort unna og bruker å være populære her i huset. Her har jeg servert med en nydelig syltet rødløk også. Den perfekte prikken over i`n.
Til disse har jeg brukt:
Egg
Melk
Revet ost/topping
Løk
Paprika
Skinke
Vårløk
Hvitløk
Krydder
Først lager du omelettblandingen. Visp sammen egg og litt melk. Kan også bruke vann.
Krydre med de krydder du ønsker. Jeg har brukt salt, pepper og Provencekrydder. Kutt opp grønnsaker og skinke som du blander i. Mengden på det du har i bestemmer du litt selv, hvor mye du liker av hva. Til disse formene brukte jeg 4 egg og 1 dl melk. Resten er tatt etter ønske.
Finn fram en muffinsform. Hell blandingen i formene.
Jeg stikker også ned ett hvitløksfedd i hver form før jeg topper med revet ost.
Omelettene steker jeg på 200 grader i ca. 12 minutter. Ikke vær bekymret når omeletten faller sammen etter du har tatt den ut av ovnen, for det gjør den.
Server sammen brød og salat. Jeg har også en nydelig knasende syltet rødløk ved siden av. Oppskrift på det finner du også på bloggen.