Knasende gode cookies fylt med nonstop. Ja, disse blir du å spise nonstop for og si det sånn. Disse er nydelige hele året, men spesielt til jul siden de er litt fargerike.
Ingredienser:
180 gram hvetemel
1 ts bakepulver
½ ts natron
100 gram sukker
60 gram brunt sukker
1 egg
120 gram romtemperert smør
2 ts vaniljesukker
Ca. 1 pose nonstop
Slik gjør du det:
Forvarm ovnen til 180 grader. Gjør klar to stekebrett med bakepapir.
Bland alt det tørre, utenat sukker, i en bolle.
Pisk sammen hvitt sukker, brunt sukker og mykt smør i en bakebolle.
Tilsett egget.
Spe på med det tørre til alt er blandet til en myk cookiedeig.
Rør inn nonstopen, ta vare på noen som du kan legge på toppen før du steker
Bruk en teskje til å forme små kuler som du legger utover stekebrettene med litt mellomrom. De flyter utover når de steker.
Dytt på noen ekstra nonstop på hver kule slik at de kommer tydelig frem.
Stek i cirka 10 minutter midt i ovnen.
Avkjøl på brettet før du tar de over på et fat eller en lufttett boks.
herlig, men kan jeg bruke mandler og hakket sjokolade i denne oppskriften?
Ja, det kan du😃
Disse så vanvittig gode ut!
Takk for oppskrift! dette skal prøves ut.
Takk for inspirasjon til å begynne å finne glede i bakingen i igjen. <3
finfin dag ønskes deg
Takk for det og bare hyggelig☺️Er her for å inspirere jeg😃
Disse har jeg laget flere ganger. Barnebarna elsker dem.
Hvordan er holdbarhet?