Ovnsbakt torsk med broccolikrem
Categories FirstPrice produkter, Fisk, Glutenfri, Middag, OppskrifterEn nydelig torskemiddag dette, og broccoli passer veldig godt til fisk syns jeg. Så da valgte jeg en broccolikrem til denne middagen.
Jeg serverer kokte poteter og smeltet smør med gressløk i også. De to siste der klarer dere selv.
Du trenger
(Til 4 personer)
800 gram torskefilet i porsjonsstykker
Kvernet salt
Kvernet pepper eller sitronpepper
Broccolikrem
2 stk små broccoli
1.5 dl kremfløte
1 fedd hvitløk
salt og pepper
Slik gjør du
Legg torskestykker på et stekebrett med bakepapir. Krydre med salt og pepper
Stekes på 200 grader i ca. 8 minutter til fisken flaker seg. Tiden kan variere etter tykkelsen på fisken.
Kutt opp broccoli i buketter, kokes møre i usaltet vann.
Kok opp fløten i en annen kjele.
Ha den kokte broccolien i en blender sammen med den varme fløten og hvitløk. Kjør til blandingen er blitt en glatt, fløyelsmyk krem. Smak til med salt og pepper.
Da er det bare å servere
11 kommentarer
Dette ser veldig godt ut. Haŕ litt problemer med fiskestykkene fra first price. Når de tines blir det ikke så fine fileter som vises på foto.
Hva gjør jeg galt?
Mener du de i blokk? For de er ikke så pene. Dette er en pose med ferdig stykker. Er 800 gram, blå pose.
Takk for svar.
da blir det kjærlighet middag her i morgen, denne tror jeg bare trigger smaksløkene mine, tusen takk for du deler favoritten til kona di,
Dette ser veldig godt ut ,må prøves
Ser nydelig ut 🤗dette skal prøves 👍🏼 mrn kan broccolien kokes direkte i fløten ?
Ja, har gjort det også en gang. Gikk fint det😊
Da må jeg avsted å kjøpe en kssse torskefilét,for dette må prøves .
Tomt med torsk hos meg nå. Bir på Sunnmøre og er så heldig å ha gid tilgang på fisk. Beste maten.
Nydelig mat! Ta med stilken på broccolien også, den har så god smak og 0 svinn.
Hva skal det hvitløksfeddet brukes til?
Beklager, leste det nå, sammen med fløten 🙂