Tortilla tacokopper

Categories FirstPrice produkter, Taco

Du trenger et muffinsbrett for å lage disse tortilla tacokoppene. Så kan du nesten fylle de med hva som helst. Jeg bruker det vanlige tacofyllet og tilbehør som vi normalt bruker. Grønnsaker og salat blir satt på bordet. Det får man forsyne seg av selv.

Alle spiser jo ikke like mye, så dette blir ikke en nøyaktig oppskrift. Jeg bare viser dere en ide, og hvordan jeg lager de. Vi er 5 personer til denne middagen. Så må lages tacokopper i et par omganger. Jeg bruker små tortillalefser til disse. Og noen små glutenfri maislefser.

Varm først lefsene 2-3 minutter på 200 grader. Da får du bøyd de uten at de sprekker.

Lefsene putter jeg så ned i muffinsformer, og steker de 5 minutter på 200 grader. Jeg lager to brett her.

Så steker jeg kjøttdeig. Har både brukt storfe og svin her, blir litt billigere. Jeg bruker to poser med tacokrydder og 2 dl vann.

Så tilsetter jeg 1 oppkuttet løk, en liten boks mais og 1 pakke kidneybønner.

Fyllet fyller jeg i tacokoppene

Topper med litt revet cheddar

Så steker jeg de et par minutter til. Bare så osten får smeltet litt. Så legger jeg de på serveringsfat

På bordet har jeg salat, rømme, mais, salsasaus, tomat, nachochips og agurk.

Da er det bare å kose seg

2 kommentarer

2 thoughts on “Tortilla tacokopper

  1. Hei – Jeg vil bare si at jeg blir veldig inspirert av din matblogg! Alltid fristende oppskrifter og en lett forståelig å følge beskrivelsene du gir. Dette er du dyktig på. Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *