I gratenger kan man nesten tilsette hva som helst. Det er en perfekt måte å bruke litt rester på. Her har jeg brukt glutenfri pasta, men du velger selv hvilken pasta du bruker. Jeg tok et lite dykk i fryseren og fant noen pølser og en pakke skinkebiter fra FirstPrice som var i halvprisdisken. Og det er jo et godt utgangspunkt.
Her har jeg brukt:
(holder til 4-6 personer)
300 gram tørr pasta
2 pakker hakkede tomater
4 små kjøttpølser
1 pakke skinke i biter
2 stilker vårløk
1 paprika
1 løk
200 gram revet ost
2 hvitløks fedd
Gressløk
Vegeta
peppermiks
paprikakrydder
Slik gjør jeg det:
Kok pasta etter anvisning på pakken
Kutt opp grønnsakene og pølsene i mindre biter
Grønnsaker, pølsebiter og skinke freser jeg litt i en panne. Tilsetter hakkede tomater og lar det koke et par minutter.
Smaker til med krydder
I en ildfastform blander jeg fyllet med ferdig kokt pasta.
Topper med revet ost og litt gressløk
Steker på 200 grader i ca. 15 minutter
Da er det bare å servere
3 kommentarer
Hsr ei Pølse og skinkegrateng frå Skulekjøkken.,(i husken litt ,)Det var ikkje tomater der .men den var god.Kan du hjelpe der .?😆
Hva er vegeta?
Et grønnsakskrydder. Tørka og malte grønnsaker. Litt likt buljong, bare med mer smak. Får det på innvandrerbutikker😊