En nydelig pulled pork tacovariant. Du vil få en helt ny opplevelse av taco med denne. Du kan selvfølgelig kjøpe ferdig pulled pork på butikken, som du bare varmer opp. Eller du kan lage din egen. Jeg bruker skinkeknoke til denne oppskriften, som jeg lager i gryte i ovnen.

Jeg serverer denne med tortillalefser, tacoskjell, salatblad, avokado, syltet rødløk, og jalapeñosalsa. Den sistnevnte er salsasaus iblandet oppkuttet jalapeños.

Du trenger

(til 4 personer)

1 skinkeknoke (denne var 1.4 kg)

5 dl eplejuice

1 ss brunsukker

2 ts paprikakrydder

1 ts salt

2 ts spisskummen

Slik gjør du

Bland sammen krydder til rub i en bolle.

Gni inn skinkeknoken med rub. La helst stå minimum to timer, helst mer.

Ha skinkeknoken i en gryte. Ha i eplejuice og sett på lokk. Så inn i ovnen på 150 grader.

La knoken stå i 5-6 timer. Denne har stått 5.5 time.

Ha knoken på en fjøl. Fjern fett/skinn. Og riv fra hverandre kjøttet med to gafler.

Da er det bare å servere med det tilbehøret du ønsker til.

Vil du sylte rødløk, finner du oppskrift HER

2 kommentarer

2 thoughts on “Pulled pork taco

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *