Saftige Kyllingklubber

Categories Glutenfri, Kylling, Middag, Oppskrifter

Kyllingklubber er enkel og god middag det. Server med det tilbehøret du ønsker. Jeg gjør det enkelt med salat og potetsalat. Disse kyllingklubber er marinert på forhånd. Burde ligge minimum en time og helst lengre i marinaden.

Du trenger

12 kyllingklubber

0.5 dl bbq-saus

0.5 dl Soysaus

0.5 dl honning

3 fedd hvitløk, revet eller finhakket

1 ss revet eller finhakket frisk ingefær

Ca. 2 ss sesamfrø

Slik gjør du

Bland soyasaus, bbq-saus, honning, hvitløk og ingefær i en brødpose. Tilsett kyllingklubbene, knyt igjen posen, og rist slik at alle kyllingklubbene blir dekket av saus. La det gjerne marinere 1 time eller lengre i kjøleskapet.

Dekk et stekebrett med folie og bakepapir. Eller bruk en ildfast form. Hell ut kyllingklubbene og marinaden.

Stek dem ved 200 grader i ca 30 minutter, eller til de er ferdigstekt. Snu litt på dem underveis slik at de blir jevnt stekt.

Jeg legger de over på serveringsfat og øser over litt marinade fra formen. Drysser over sesamfrø og serverere

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *