Denne retten kan du lage med de fleste fiskesorter, godt blir det uansett. Er selvfølgelig best med skrei, men det har man sjelden lommebok til å kjøpe. Her bruker jeg torsk fra FirstPrice istedenfor. Er 800 gram filet i posen og jeg bruker 200 gram til hver porsjon.
Du trenger:
Kokt potet til 4 personer
800 gram torsk
4 ss smør
1 gulrot
1/5 purreløk
4 ts gressløk
salt
pepper
Slik gjør du:
Riv ganske store ark fra aluminiumsfolie.
Fordel fisken i midten av hvert ark
Ha over litt salt og pepper
Fordel raspet gulrot over fisken
Kutt så opp litt purreløk som du strør over
Ha på gressløk og smør
Lukk aluminiumsfolien helt. Skal ikke være åpning
Legg de i en ildfastform/stekebrett og sett de i ovn på 200 grader i ca. 10-12 minutter. Varierer litt etter hvilken fisk og tykkelse. Disse var perfekt ved 12 minutter.
Server foliepakkene med kokte poteter. Jeg tar fisken over på tallerken, men det er valgfritt. Jeg har også smeltet litt smør med persille i. Alltid godt med litt ekstra smør.
Da er det bare å nyte.
Det ska prøves😋så mye god mat du produserer👏👏👏
Takk for det😃Å ja, den var nydelig. Så absolutt å anbefale☺️
Så lekkert🥰
forvarmet eller kald ovn ? Er alltid litt usikker her.
Nei, den må være forvarmet😃Det skal stå, settes inn i kald ovn i oppskrifter. Om den skal det. Og det er svært sjelden.
Ser nydelig må testes
Hm.. Spiser ikke aldri fisk, men dette så godt ut så kanskje jeg må prøve dette..
Nydelig ,,men jeg rasper ikje gulrot .Tynne sraver å så har jeg kålrot med .Litt sitron gjør susen “
Tint fisk el frossen?
Jeg tiner den først😃
så bra at du bruker få og vanlige råvarer og gjerne lavpris!
Ser godt ut, hvis du har i en skvett med hvitvin på fisken, blir smaken enda bedre🤗
Ja, det blir den. Hadde ikke hvitvin stående, så ble uten😃
Jeg har steinbit som jeg tenker å tilberede på denne måten i morgen. Det gleder jeg meg til! Jeg skal smelte smør med kapers og gressløk, er veldig godt til fisk.
Steinbit er jo utrolig godt da😀
slår du bare litt hvitvin over fisken?
Greit å vente til du har brettet opp kanter først😀Så er det bare og ha i en skvett😋Så lukke helt igjen
Vi fikk torskvi garnet igår. Jeg lagde denne retten etter din anvisning
Kjempegodt👏
Torsken var ganske stor så det holdt med et stort stykke til hver
200 gr og 17 min
Tusen takk for maten
Så bra😋
Så kjempegodt ut 🥰🥰🥰 Nam, nam, nam 😊
Ønsker deg en superfin søndagskveld ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene