Sprengte småpoteter med parmesan
Categories Glutenfri, Grønnsaker, Middagstilbehør, Oppskrifter, VegetarDisse potetene er et nydelig tilbehør til de fleste kjøtt og fiskeretter. Herlige sprengte poteter med parmesan og timian. Ja, jeg kaller de sprengte poteter. Det er fordi at etter de er nesten ferdig kokt. Presser jeg de med en gaffel. Da sprenger de. Og jeg syns det er et litt kult navn. Du kan bruke andre ostetyper og krydder også om du ønsker.
Du trenger
Små poteter (jeg beregner 3 per pers)
Parmesan
Frisk timian
Salt
Pepper
Litt olje
Slik gjør du
Kok eller damp først potetene. De trenger ikke være helt ferdig kokt
Legg poteter på et stekebrett eller i en ildfastform. Press de sammen med en gaffel
Dryss over litt olje, salt og pepper
Ha på litt timian og ha timian og parmesan på potetene
Stekes på 200 grader i ca. 10-12 minutter
Pynt med litt frisk timian før servering
3 kommentarer
Takk for tips. Dette må jeg lage👍😀
Ja, er kjempegodt😋
jeg elsker poteter, og dette ser spennende ut! kan sikkert varieres i det uendelige! du har mange,gode oppskrifter, lærer alltid noe nytt av deg!👍😋