Squash-pannekaker
Categories FirstPrice produkter, Glutenfri, Grønnsaker, Middag, Oppskrifter, VegetarNydelig smak og nydelig farge på disse Squash-pannekakene. Disse er fylt med ost og basilikum. Server gjerne ved siden av en suppe til middag. Disse kan du også fylle med for eksempel stekt kjøttdeig, grønnsaker etc. Blir da en fullverdig middag.
Jeg syns de var gode med litt sukker på, men det bestemmer du selv.
Du trenger
2 squash + 0.5 ss salt ca.
2 egg
1 løk
0.5 ts pepper
3 dl melk
250 g mel (jeg bruker glutenfri)
1 ts bakepulver
150 g ost
Finhakket basilikum
smør/margarin til steking
Slik gjør du
Vask squash og riv de pent med en rasp. Ha det i en bolle. Strø over litt salt og la det stå i 10-15 minutter. Hell av vannet som legger seg i bollen. Klem gjerne litt vann ut av squashen.
Finkutt løk og bland i bollen
Pisk sammen egg i en bolle.
Ha i pepper, melk, bakepulver og mel. Bland godt sammen
Bland røren sammen med squash og løk.
Smelt smør i en stekepanne og stek squash-pannekaken. Stekes på begge sider.
Fyll litt ost og basilikum på ene delen, og brett over.
Når osten har smeltet legger du pannekaken over på serveringsfat. Hold de varme imens du steker resten, og fram til servering
3 kommentarer
en ny oppskrift med deilig pannekaker 😀👍 disse pannekakene skal prøves og jeg kan bruke hjemmelaget ertesuppe fra fryseren tror det blir kjempe godt 😀👍
3 dl melk til 250 g mel.? Min røre ble så tykk så det var håpløst å vispe den. Måtte tilsette mer melk.
Går fint det😊Grønnsaker har forskjellig mengde væske i seg. Min squash hadde nok mer enn din. Sånt justerer man bare selv, slik du har gjort😊