Tagliatelle med blåmuggostsaus

Categories FirstPrice produkter, Kylling, Middag, Oppskrifter, pasta

Reklame | Bakeren og kokken

En nydelig pastarett med kylling og blåmuggostsaus det her. Ja, du må nesten like osten for å spise denne. Den setter ganske så mye smak til denne retten. Bruker kyllingfilet som jeg steker i ovn til denne middagen.

Du trenger

( til 4 personer)

2 store kyllingfilet + valgfritt krydder på og litt olje

250 gram fersk tagliatelle

125 gram blåmuggost og 25 gram til topping

100 gram frisk spinat

2 dl fløte

0.5 dl av pastavannet

0.5 stk rødløk

0.5 stk rød paprika

Salt etter smak

Kvernet pepper etter smak

Noen friske basilikumblader til topping

1 ss smør til steking

Slik gjør du

Først gnir du kyllingfilet inn med krydderet du ønsker, og litt olje. Jeg bruker kun paprikakrydder, salt og pepper her. Så steker jeg de i ovn på 200 grader i ca. 35 minutter.

Kutt opp paprika og løk i mindre biter

Kok pasta etter anvisning på pakken

Smelt smør i en panne. Fres vårløk og paprika ett minutt. Ha i spinat og fres 1-2 minutter til.

Ha fløte i panna og litt av pastavannet. La det koke inn litt. (2-3 minutter)

Rør inn osten i mindre biter, og smak til sausen med salt og pepper

Bland inn den kokte pastaen og kyllingfilet kuttet i skiver. Jeg sparer noen skiver til å legge på toppen etterpå

Topp det hele med litt blåmuggost og frisk basilikum før servering. Gjerne litt ekstra kvernet pepper også, men det er valgfritt.

 

Bakeren og kokken har et stort utvalg stekepanner. Så sjekk de gjerne ut Her

7 kommentarer

7 thoughts on “Tagliatelle med blåmuggostsaus

  1. Ser veldig godt ut, men har du et forslag til noe annet enn spinat?
    Spinat er ikke helt førstevalget her, hvis du forstår 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *