Reklame | Egen kokebok
Denne retten en nydelig med både sei og torsk. Det velger du litt selv. Det blir en Seibiffvariant i fløtesaus om du bruker sei. Her har jeg også litt grønnsaker i pannen sammen med fisken. Serveres med kokte poteter
Du trenger
(til 2 personer)
400 gram torsk eller annen fisk
1 dl hvetemel
1 gulrot (raspet)
0.5 stk rødløk
2 vårløk
100 gram spinat
2 dl fløte
2 ss smør/margarin til steking
Frisk persille/bladpersille
Salt etter smak
Pepper etter smak
Slik gjør du
Vend fiskestykker i mel. Jeg har ikke salt og pepper i melet. Jeg krydrer fisken i stekepannen. Da har jeg mer kontroll på krydderet.
Smelt smør i en stekepanne og stek fisken på begge sider. ca. 4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper
Ha oppkuttet løk og vårløk i pannen. Samt spinaten. (jeg deler spinaten i litt mindre biter)
La alt få frese sammen ett minutt før du har i fløte. La sausen koke litt inn (2-3 minutter) Smak om du ønsker noe mer krydder.
Legg raspet gulrot og litt persille oppå hvert fiskestykke før servering
Da er det bare å hugge innpå
Lyst på kokeboken min? Den kan du bestille på http://www.tomsmatprat.no
Dette er skikkelig godt.
Hei Tom, kan jeg bruke Toro sin lyse melblanding til å vende fiskestykkene i pga. noen i familien skal ha glutenfri. Eller har du annet mel å foreslå? Hilsen Signe 🙂
Bruker maizena når de skal være glutenfri😊Fisken får litt lysere farge bare.