Tips: Slik skreller du poteter enkelt og uten svinn
Categories Grønnsaker, Tips og triks, fakta og råd
Denne metoden er så enkelt som det går an. Du koker med skallet på og skreller uten svinn
Slik gjør du:
Skjær rundt hele poteten, på midten, med en kniv. Altså bare et lite kutt igjennom skallet.
Kok potetene som du normalt gjør.
Deretter kan du enkelt fjerne skallet med å dra fra midten. Da fjernet du alt skallet ved hjelp av å dra av kun to skall-biter.
Nå blir det mye enklere å lage middag til hele familien.
5 kommentarer
lurt. men her i huset må enhver skrelle te sæ sjøl. unntatt når vi har gjester. skal huske den…
Skallet er jo så godt 😁 ikke skrelt en potet på mange år jeg 👍
Du er en helt fantastisk inspirator. Elsker dine oppskrifter. Bruker mange av de❤️❤️
Varmt t fengran da!
Jeg gjør det, men de får et «sjokk» med kaldt vann i et sekund før jeg skreller. Skallet er superlett og bli kvitt 👍
Gleder meg til boken din kommer ut 🥰
Takk for fine oppskrifter ❤️