Reklame | Bakeren og kokken
En nydelig torskemiddag dette. Torsk bakt i ovn, i fløtesaus med løk. Blir jo nesten ikke bedre en det. Jeg serverer kokt potet og gulrot til denne retten.
Du trenger
(til 2 personer)
400 gram torsk i stykker
3 vårløk
1 løk
3 dl kremfløte
1 ss smør
Salt
Sitronpepper
Potet til 2 personer
Gulrot til 2 personer (jeg brukte 1 stor)
Slik gjør du
Sett potet på kok eller damp. De siste 8 minuttene har jeg i gulrotbiter.
Sett ovnen på 200 grader
Tørk av torskestykkene og krydre de med salt og sitronpepper på begge sider
Kutt opp løk og vårløk
Smelt smør i en varm panne og fres løken til den blir blank
Ha i fløten og la de koke litt inn så fløten tykner. Jeg smaker til med litt salt og pepper.
Om du ikke har en stekepanne som tåler ovn, må du ha sausen over i en ildfast form.
Legg i fiskestykkene
Sett formen inn i ovn. Bak fisken til den er ferdig. Tid varierer litt etter tykkelsen på fisken, men 6-8 minutter.
Da er det bare å servere
Ønsker du en slik dampinnsats jeg bruker. Da kan du få kjøpt den HER
Herlig😋
Gleder meg til torskemiddsgen i dag.
Dette var dagens søndagsmiddag 😍 Nydelig og blir så absolutt laget igjen.
Så bra, ja den er kjempegod😊
Dette var en kjempegod rett Tom. Takk for oppskriften . . .
Så bra🥰
Den torsk i form, gleder jeg meg til å prøve. 🙂😋😋
Ja, denne er god😊
Lagde seikarbonader etter din oppskrift i dag. De ble kjempe god.
Så bra😊
Så enkelt og så godt!
hvor mange grader på stekovnen?
Det står 200 grader i innlegget😊Står under bilde av potet/gulrot
Oi, så enkel at selv JEG kan klare den (tror jeg..).
Det klarer du😂
Så kjempegodt, puttet i små broccolibuketter, det blir flere torskemiddager, Tom😊👍👍du har nydelige oppskrifter. Har du en bløtkakeoppskrift hvor kaken ikke klapper sammen?????