En kjempegod tacovariant det her. KyllingTaco lages med strimlet kyllingfilet, men hovedgreia er det jeg gjør med tacolefsene. Du kan jo bruke det fyllet du ønsker til disse. Her er uansett slik jeg lager min KyllingTaco. Jeg bruker lefser fra FirstPrice, for de har perfekt størrelse.
Du trenger
(Til 2 personer)
400 gram strimlet kyllingfilet
1 pose tacokrydder
1 ss smør eller olje til steking
4 FP tortillalefser.
3-4 dl knust tortilla chips
2 egg
2 dl rømme
1 dl salsasaus
1 fedd hvitløk
1 ts spisskummen
Salat etter ønske
Mais etter ønske
Løk etter ønske
Jalapeño etter ønske
Slik gjør du
Bland sammen rømme, salsa, hvitløk og spisskummen i en bolle
Smelt smør i en stekepanne og stek kyllingen. Ha i posen med tacokrydder og 0.5 dl vann. La vannet koke ut av pannen
Knus tortilla chips
Visp sammen 2 egg i en bolle
Ha egg og chips på hver sin tallerken
Dypp ene siden av lefsen i egg, så i knust chips
Heng de over rista du bruker i stekeovnen. Ha et brett i bunnen av ovnen for å slippe gris
Stek lefsene på 220 grader i 5-7 minutter. Bruk varmluft. De skal bli litt stive
Snu de og legg de på et fat klare til å fylles. Det kan du gjøre på forhånd, eller at det gjøres av hver enkelt under middagen
Server KyllingTaco med salat, tacodressing, mais, Jalapeño og rå løkringer
Lefsene så nydelige ut, men bruker du ikke ost i de??
I disse brukte jeg ikke ost nei. Jeg trudde vi hadde ost, helt til vi skulle spise😂Noen hadde brukt den opp.