Bacon langpannepannekake (glutenfri)

Categories Glutenfri, Middag, Oppskrifter, Svin

Bacon eller fleskepannekaker er jo utrolig digg. Gjerne med litt suppe først. Ingen suppe, ingen pannekake er det jeg sier. Her lager jeg den glutenfri, og i langpanne. Da slipper man å steke en og en. Mye raskere og lettere. Du kan gjerne bruke vanlig hvetemel i stede for. Denne er jo ekstra god med masse bacon, så jeg bruker 400 gram. Pga pris, så bruker jeg FP sin bacon.

Du trenger

(til 4 personer)

3 egg

7.5 dl melk

5 dl Glutenfri mel

1 ts salt (om du ikke bruker veldig salt bacon)

3 ss smør/margarin (smeltet) eller flytende

Slik gjør du

Pisk sammen melk og egg.

Rør inn melet og tilsett salt og smeltet smør.

La svelle 30 minutter

I mens kutter du opp bacon og steker i en panne med smør

Fin fram en langpanne/stekebrett. Bruk gjerne bakepapir

Hell i røren og strø over bacon. Ta gjerne med litt baconfett fra panna også.

Stekes på 200 grader i ca. 17-19 minutter, etter hvor godt stekt du vil ha den.

Server med sukker, blåbærsyltetøy eller sirup. Det er helt opp til deg.

8 kommentarer

8 thoughts on “Bacon langpannepannekake (glutenfri)

  1. Dettan va kjempegodt!! Vi laga med havremelk og det gikk bære godt😊åsså smaka det syndig godt med sukker og kanel!

  2. Hva er greia med at det er bilde av en Semper-pakke, men i oppskriften skriver du Toro lys melblanding?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *