Biffgryte med grønnsaker

Categories Gryter, Middag, Oppskrifter, Storfe

Reklame | Bakeren og kokken

Dette er kraftfull og velsmakende kjøttgryte som egner seg godt for tilberedning på forhånd og varmes opp før servering – da blir smaken bare enda bedre. Her kan du bruke høyrygg, bog eller rundstek av storfe. Her kokes både grønnsaker og potet i samme gryte. Det er en gryte som er lik Boeuf Bourguignon, bare med noen forandringer.

Du trenger

(til 4 personer)


800
gram benfri høyrygg av storfekjøtt , evt. bog eller rundstek

2-3 ss smør

2 ss hvetemel

1 ts salt

0,5 ts kvernet pepper

5 fedd hvitløk delt i grove biter

1 ss tomatpuré

4 dl rødvin

4 dl oksekraft

3 ss persille (kan bruke tørket)

2 stk. laurbærblad

2 løk

2 stk. gulrot

100 gram champignon

6 poteter

3 vårløk

Slik gjør du

Skjær kjøtt i terninger på ca. 4×4 cm.

Brun kjøttet i to omganger i en panne med smør/margarin. Ha det over i en gryte

Skjær sopp i båter. Og del vårløk i litt større biter. Fres i en varm stekepanne med smør til sopp og vårløk er gyllen, og ha over i gryta. Smak til med salt og pepper.

Dryss over litt persille eller gressløk før servering

 

Trenger du en ny gryte?

Da har Bakeren og kokken gode støpjernsgryter fra Staub. Kjøp din i dag. Det kan du gjøre HER

11 kommentarer

11 thoughts on “Biffgryte med grønnsaker

  1. Du har utrolig mange gode oppskrifter, og jeg har prøvd flere av dem så nå var det på tide med en kommentar. Minsten har cøliaki og er også superfornøyd med oppskriftene dine:) Moro å følge deg.

  2. Denne gryten skal jeg lage i dag for den ser veldig god ut, men skal ikke spises før på lørdag. Tusen takk for oppskriften.👏😆💝

  3. hei! kan man bruke maisena istedenfor hvetemel l sausen?? skal lage til noen som har glutenallergi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *