Carbonara ala Kokkefruen

Categories FirstPrice produkter, Oppskrifter, pasta, Svin


Heidi ville lage carbonara til oss slik hun liker den. Heidi er altså min samboer for de som ikke har fått med seg det. Istedenfor bacon har hun brukt rester av sommerskinke. Dette var meget godt

Her bruker hun:

  • Sommerskinke i biter
  • egg
  • spagetti
  • revet ost
  • fløte
  • frisk basilikum
  • oksekraft buljongterning
  • oregano
  • paprikakrydder
  • rosmarin
  • salt
  • pepper
  • pizzakrydder

Slik gjør hun det:

Først koker hun spagetti i oksebuljong

Imens kutter hun opp skinken

Blander tre egg, krydder og ost i en bolle. Hun bruker ingen mål, bare litt av hvert.


Når spagettien er kokt siler hun av vannet. I spagettien blander hun eggeblandingen. Lar dette frese lett sammen på plata ett minutt.

Så tilsetter hun skinken og frisk basilikum, blander godt sammen.

Så har hun i en skvett med fløte. Blander godt sammen.

Så er det bare å servere

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *