Påleggssalat med kylling og karri

Categories Frokost, Glutenfri, Kylling, Lunsj, Oppskrifter, Salater

Dette er en enkel frokost eller lunsj salat som passer godt på brødskiven eller rundstykker. Her kan du variere litt selv hvor mye karri smak du vil ha. Du kan også ha i ananas eller maiskorn om du ønsker.

Til denne trenger du:

  • Majones
  • Rømme
  • Stekt kyllingfilet
  • Paprika
  • Løk
  • Vårløk
  • Karri

Slik gjør du:

Bland først 50/50 med majones og rømme

Smak til med karri til du får ønsket smak. Husk at om salaten står litt vil den få mer smak.

Kutt opp grønnsakene og kyllingen i små biter. Bland alt godt sammen.

La den gjerne stå litt før du serverer.

4 kommentarer

4 thoughts on “Påleggssalat med kylling og karri

  1. Kunne du skrevet hvor mye du bruker av alt. Hadde lyst til å prøve den,men vet ikke hvor mye eg skal ta oppi derfor laga eg den ikke.

    1. Det er jo etter hvor mye man ønsker selv. Du ser jo ca. på bildene. Om du begynner med 1 dl rømme og 1 dl majones. Så fyller du på ønsket mengde med andre ting. Smaker til med karri etter egen smak. Her er en fin måte å bruke rester på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *