Barn elsker fiskekaker, og barn elsker taco. Så hvorfor ikke slå de to sammen. Her bruker man ferdig fiskekaker fra butikken. Du kan enten kutte de i biter, eller servere de hele. For å få litt tacosmak. Så varmes de i en stekepanne med smør og tacokrydder. Ellers serveres de med ønsket taco-tilbehør. Jeg serverer de i Stand’n Stuff Soft Tortillas. For det blir da som en båt.
Det er jo ikke akkurat vits å skrive en nøyaktig oppskrift på dette. Blir mer for å gi dere en ide, og litt bilder. Så kanskje dere vil prøve selv.
Jeg har uansett brukt
Stand’n Stuff Soft Tortillas.
Glutenfri maislefser til jentungen
Fiskekaker
Smør til steking
Tacokrydder
Kidneybønner.
Salat
Tomat
Mais (glemt på bilde over)
Revet mozzarella
Tacosaus
Rømme
Nachochips
Slik gjør du
Kutt opp tilbehør. Skyll bønner. Hell av vannet på maisen. Ha all tilbehør i boller.
Varm fiskekaker i smør og tacokrydder.
Varm tortilla i ovn.
Så er det bare å servere.
0 kommentarer