Dette er et nydelig tilbehør til taco eller annen tex-mex mat. Noe annet enn de tradisjonelle salsaene. Bare prøv selv, det er nydelig.

Ingredienser:

1 eple

Saften av en halv lime

0.5 stk liten løk

1 fedd hvitløk

ca. 0.5 dl hakket basilikum eller koriander

0.5 stk chili

5 delte småtomater

1 ss gressløk

salt

Slik gjør du:

Skjær eplene i små terninger. Ha de i en bolle.

Press limesaft over med det samme. Da unngår du at epleterningene blir brune.

Finhakk løk og hvitløk. Ha de i bollen.

Del chili i to på langs. Skrap ut frøene. Finhakk chili, ha det i bollen. Tilsett gressløk.

Del opp tomat i to eller fire og ha det i bollen.

Finhakk basilikumblader og ha det i bollen.

Bland forsiktig.

Smak til om den trenger litt salt

Da er den klar for servering

2 kommentarer

2 thoughts on “Eplesalsa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *