Fleskepannekaker er jo utrolig godt da. Du kan også lage i langpanne. Oppskrift finner du HER
Her har jeg lagd fleskepannekaker en og en, og jeg bruker bacon i disse. Selv om det er kjøtt i pannekakene, har jeg også ertesuppe til. Må spise suppe først, og så pannekaker. Ertesuppen finner du oppskrift på HER
Fleskepannekaker trenger egentlig ikke noe mer, så sukker, syltetøy eller sirup er jo valgfritt. Disse har jeg lagd glutenfri, men du bruker det melet du ønsker.
Du trenger
(til 4 personer)
3 egg
7.5 dl melk
5 dl Toro lys melblanding (glutenfri)
1 ts salt
3 ss smør/margarin (smeltet)
Smør/margarin til steking
Ca. 300 gram bacon
Slik gjør du
Pisk sammen melk og egg.
Rør inn melet og tilsett salt og smeltet smør.
La svelle 30 minutter
I mens kutter du bacon i mindre biter, kan også bruke flesk
Stek bacon sprøtt i en panne med smør/margarin. Legg bacon til side
Stek så pannekaker, strø litt stekt bacon på hver pannekake. Jeg har kun bacon på førstesiden av pannekaken.
Brett sammen, legg på fat og stek neste pannekake. Jeg holder de varm i stekeovn.
Når alle er stekt, er det bare å servere
Så skikkelig godt ut det her, dette tror jeg meg må prøve å lage en dag 😊.
Ja, man må fleske til en gang i blant☺️
så kjempegodt ut..
Kjempe godt -dagens middag 😊👍
Bruker alltid bacon i eller løst til pannekaker og fyller med blåbærsyltetøy. Det å ha suppe til har jeg lært etter jeg flyttet til Østlandet
Det er alltid en hit med fleskepannekaker. Anbefaler å bruke rester av pinnekjøtt (revet opp i små biter) istedenfor bacon. Veldig veldig godt
Dette brukte vi mye hjemme hos oss, men hadde alltid poteter, en grønn salat og smør til. Nydelig middag..