Fylte kjøttpølser og hjemmelaget potetmos
Categories FirstPrice produkter, Glutenfri, Middag, OppskrifterÅ gjøre litt ekstra med pølser gjør dette til en helt ny pølsemiddag. Pølser og potetmos er en middagsfavoritt i mange hjem. Her har jeg også servert en løkmarmelade til. Oppskrift på den ligger i linken her:https://tomsmatprat.blogg.no/lokmarmelade.html
Til kjøttpølser trenger du:
- Kjøttpølser
- broccoli
- mozzarella
- Urter (jeg har brukt basilikum og gressløk)
Slik gjør du:
Skjær ett snitt i pølsene
Legg nedi små buketter av broccoli
Kutt opp mozzarella som du topper pølsene med. Strø gjerne litt urter på toppen
Stekes i 15-20 minutter på 220 grader.
Potetmos:
- 8-10 stk. mellomstore potet (helst melne)
- 2 dl melk
- 2 ss smør
- 0,5-1 ts salt (etter smak) eller 1 ss vegeta som jeg har brukt her
- 0,5 ts pepper
- 0,5 ts revet muskatnøtt
Slik gjør du:
Skrell først poteten og del den i mindre biter. (valgfritt)Kokes møre i vann uten salt.
Varm opp melken
Mos poteter og melk sammen
Tilsett krydder og bland sammen. Tilsett gjerne litt gressløk om du ønsker.
Da er det bare å servere
2 kommentarer
For en glede med så mye spennende, enkle festlige mat tips💃
Bli veldig glad av slik altså.
Bare syns bloggen din er kanonbra, hurra for sånne som deg
Ha en festlig dag
Du har utrolig mange flotte hverdagsoppskrifter. Digger det
Det sies at potetmos av mandelpotet smaker best. Lagde det til biff stroganoff (etter din oppskrift) i går.
Mosen ble som lim. Brukte stavmikser,ny i mitt hus, så fant ut det var enkelt. Var det årsaken til konsistensen? Har tidligere alltid brukt potetstamper
Ha en god dag