I dag har vi stekt opp litt potetlefser/lomper og de skulle vi bruke til middag. Du kan selvfølgelig bruke kjøpe lomper også, eller wraps. Om du vil lage lomper selv, finner du oppskrift her i linken:https://tomsmatprat.blogg.no/hjemmelagde-potelefser-for-nybegynnere.html
Potetlefser er utrolig godt og anvendelig. I dag fyller jeg de med ferdig marinert og strimlet svinebiff, salat, tomat og kokkefruens dressing.
En enkel og god middag.
Dressingen til kokkefruen består av 2 dl lett rømme, 3 pressa hvitløksfedd, salt og pepper, 2-3 ss ketchup som blandes sammen. Litt sterk blir den, men kjempegod. La den stå et par timer, blir bedre da. Du kan jo bruke mindre hvitløk om du ønsker, eller tilsette litt chili.
Kjøttet steker jeg på høy varme i en panne. Du kan bruke annet kjøtt eller kjøttdeig også.
Så er det bare å fylle lefser. Salatblad først, tomat i skiver, kjøtt og dressing.
Da er det bare å nyte.
Du er bare helt fantastisk. For en inspirasjonskilde du er…
Tusen takk, jeg prøver🤣
Så spennende og så enkelt!
Kan jo fylles med hva som helst, nesten ihvertfall, og en grei måte å få brukt opp rester 🙂👍
Å unngå matsvinn er bra, både for lommeboka og for miljøet!
Note to self: Pass på å ha noe lomper eller tortilla lefser i fryser’n til enhver tid!