Hjemmelagde karbonader

Categories FirstPrice produkter, Glutenfri, Middag, Oppskrifter

Reklame | Egen nettbutikk

Nydelige hjemmelagde karbonader. Her bruker jeg 800 gram karbonadedeig. Noe som gir 14-16 karbonader. Noen av de har jeg til middag, resten går i fryseboksen. Så kjekt og ha på lur.

Du trenger

800 gram karbonadedeig

1 løk, fin hakket

0.5 dl gressløk

2 egg

30 gram potetmel

1 dl melk

1 ts ingefær

1 ts malt allehånde

1 ts pepper

1.5 ts salt

Smør til steking

Slik gjør du

Finhakk 1 løk

Bland karbonadedeig og salt sammen i en bolle.

Bland så de andre ingredienser til karbonadene i bollen også. Ikke kna sammen for mye

Form karbonader etter ønsket størrelse

Husk alltid å steke en prøvekake. Dette er siste sjansen til å tilsette mer krydder

Stek i en panne med smør. Skru ned tempen når du har brunet de på begge sider. Og la de kose seg til de er gjennomstekt.

Da er det bare å servere. Jeg har stekte poteter, stekt løk og erter til her.

 

Har du lyst på min kokebok, eller kanskje noe annet fra nettbutikken vår? Da kan du gå inn på http://www.tomsmatprat.no

5 kommentarer

5 thoughts on “Hjemmelagde karbonader

  1. Fantastiske karbiser😊 vil bare minne deg på et tips, du har skrevet om tidligere: stek opp 2 løk i smør på forhånd, fjern derefter løken, og stek karbisene i “løksmøret” gjør virkelig en forskjell på resultatet. takk for dine supre oppskrifter.👍👋

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *