Reklame | Egen nettbutikk
Nydelige hjemmelagde karbonader. Her bruker jeg 800 gram karbonadedeig. Noe som gir 14-16 karbonader. Noen av de har jeg til middag, resten går i fryseboksen. Så kjekt og ha på lur.
Du trenger
800 gram karbonadedeig
1 løk, fin hakket
0.5 dl gressløk
2 egg
30 gram potetmel
1 dl melk
1 ts ingefær
1 ts malt allehånde
1 ts pepper
1.5 ts salt
Smør til steking
Slik gjør du
Finhakk 1 løk
Bland karbonadedeig og salt sammen i en bolle.
Bland så de andre ingredienser til karbonadene i bollen også. Ikke kna sammen for mye
Form karbonader etter ønsket størrelse
Husk alltid å steke en prøvekake. Dette er siste sjansen til å tilsette mer krydder
Stek i en panne med smør. Skru ned tempen når du har brunet de på begge sider. Og la de kose seg til de er gjennomstekt.
Da er det bare å servere. Jeg har stekte poteter, stekt løk og erter til her.
Har du lyst på min kokebok, eller kanskje noe annet fra nettbutikken vår? Da kan du gå inn på http://www.tomsmatprat.no
5 kommentarer
Fantastiske karbiser😊 vil bare minne deg på et tips, du har skrevet om tidligere: stek opp 2 løk i smør på forhånd, fjern derefter løken, og stek karbisene i “løksmøret” gjør virkelig en forskjell på resultatet. takk for dine supre oppskrifter.👍👋
Ja, gjorde det sist jeg lagde😊Ble kjempebra det.
karbonader er aldri feil, nydlig mat😀🥰
30 gram potetmel, hvor mange spiseskjeer blir det?
Hilsen Arnold
Ca. 2 gode😊