Kjøttboller av den nye kjøttdeigen fra FirstPrice
Categories FirstPrice produkter, Grønnsaker, StorfeHjemmelagde kjøttboller er enkelt å lage, og passer til både brun saus og tomatsaus. Her får du en oppskrift på kjøttboller uten egg. Jeg vil teste ut hvordan den nye kjøttdeigen med 50% grønnsaker fra FirstPrice. Har sett mange forskjellige meninger om den, så er spent på hvordan den er.
Ingredienser
- 400 g kjøttdeig
- 50 g løk , finhakket
- 3 ss fløte
- 2 ss griljermel
- 1 ss gressløk
- 1 ts salt
- 0.5 ts grovkvernet pepper
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle.
Bruk en liten spiseskje eller fingrene som du dypper i kaldt vann før du porsjonerer og former boller av kjøttdeigen.
Stek kjøttbollene på middels varme i 5–7 minutter i en stekepanne, til de har farge på alle sider og er gjennomstekte.
Del en kjøttbolle etter fem minutter for å se om den er ferdig. Det kan være lurt å la bollene få ordentlig stekeskorpe på den ene siden før du begynner å snu på dem eller riste på pannen for å rulle bollene rundt.
Del en kjøttbolle etter fem minutter for å se om den er ferdig. Det kan være lurt å la bollene få ordentlig stekeskorpe på den ene siden før du begynner å snu på dem eller riste på pannen for å rulle bollene rundt.
Konklusjon: Jeg kan ikke forstå alle klagene på denne kjøttdeigen. Fungerte helt fint å bruke til kjøttboller. Og smakte som kjøttdeig. Jeg ville kun hatt litt mer krydder i disse kjøttbollene. Kanskje litt ingefær, chili, hvitløk etc. Men absolutt en kjøttdeig jeg kan anbefale. Til 39.90,- er dette et greit kjøp.
1 kommentar
Helt enig. ikke noe problemer,og veldig greit å slippe å kjøpe alle grønsaker til en rett.