En nydelig gryte med kjøttdeig av svin og grønnsaker. Ja, potet koker jeg også i gryten. Dette er en slik gryte der du kan bruke opp litt gamle slitne grønnsaker du har liggende. Så trenger ikke følge oppskriften til punkt og prikke.
Du kan også lage den tynnere, da blir det kjøttdeigsuppe.
Du trenger
(4 personer)
400 gram kjøttdeig av svin
100 kålrot
100 gram sellerirot
100 gram gulrot
0.5 stk purreløk
6 potet
1 pakke kidneybønner
1 boks hakkede tomater
4 dl grønnsaks kraft (buljong)
2 ss hakket fersk rosmarin
Salt
Pepper
Olje til steking
Ev. andre krydder som chili og paprikakrydder
Slik gjør du
Stek kjøttdeig i en stekepanne. Ha det over i gryta
Kutt opp alle grønnsakene i mindre biter. Ha de i gryten
Tilsett kraft, hakkede tomater og rosmarin. Kok til grønnsakene er møre. Skyll kidneybønner og tilsett de på slutten.
Smak til med krydder
Da er det bare å servere
Nam, nam 🥰🥰 Dette så nydelig ut.
Ønsker deg en superfin tirsdag ❤️😊
Purr, purr og klem fra Toril og kattene
dette er en rett jeg skal lage her på campingen,litt jobb med kutting, men gir en kjempe god smak og lite oppvask, det gjelder for meg nå da jeg må vask opp for hånd 😀🥰 tusen takk for oppskriften igjen Tom😀
Deilig med slike supper! Med kjøttdeig av okse blir det sikkert også godt. 😀
God påske!