Enkel og god salat som jentene i hus bare elsker. Og siden det er 3 av de, og bare 1 av meg. Må jeg føye meg innimellom. De blir i hvert fall superglad når jeg lager denne. Og det er selvfølgelig bra. Om de er fornøyd, da er jeg fornøyd. Dette er en middagssalat med masse godsaker.
Du trenger
(til 4 personer)
3 kyllingfilet + krydder (jeg bruker paprika, vegeta, peppermiks og litt olje)
150 gram ukokt pasta
8-10 delte søttomater
1 glass fetaost i olje
0.5 stk agurk
1 hjertesalat
Slik gjør du
Legg kyllingfilet i en ildfastform. Ha over litt olje og krydder. Stekes på 200 grader i 40-45 minutter. Sett til avkjøling på benken.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøl på benken, eller skyll de i kaldt vann når de er kokt.
Kutt opp salat, tomat i to og agurk. Ha det i en bolle
Kutt opp kyllingen i skiver. Bland kylling og pasta i salaten
Til slutt har du over glasset med fetaost og oljen i glasset. Bland sammen.
Server gjerne med noe godt brød
5 kommentarer
Nam nam nam
Avokadobiter, rødløk og granateplekjerner setter en ekstra delikat smak
Det blir ekstra god smak dersom den kokte pastaen røres med pesto og det tilsettes litt rød løk.
foretrekker isbergsalat men selvsagt opp til en hver .tusen takk for mye godt som passer “hvermansen “
Vi bruker litt etter hva som er på 50%. Alltid mye salat der