Lapskaus med kjøttdeig

Categories Glutenfri, Gryter, Middag, Oppskrifter, Storfe

Reklame | Egen nettbutikk


Lapskaus med kjøttdeig og gode rotgrønnsaker er både raskt, enkelt og godt. Her bruker jeg poser med ferdig lapskausblanding. Det gjør at denne middagen er ferdig på 1-2-3. Bruker Coop sin blanding her. 1 pose består av 800 gram potet, gulrot, sellerirot og purreløk.


Du trenger

(til 4-5 personer)

400 gram kjøttdeig av storfe

2 poser lapskausblanding

5 dl oksekraft (4 dl om du vil ha den tykkere)

Ca. 2 stilker rosmarin (valgfritt)

1 rødløk

Salt og pepper etter smak

Smør/margarin/olje til steking

Slik gjør du

Stek kjøttdeig og løk i en stekepanne med litt smør, margarin eller olje

Ha kjøttdeigen over i en kasserolle sammen med grønnsakene, kraft og rosmarin.

Kok lapskausen i 15 minutter til alle grønnsaker er møre.

Smak til med salt og pepper etter ønske. Dryss gjerne over litt grønt.

Da er det bare å servere

Har du lyst å bestille min kokebok? Det får du gjort i nettbutikken vår. Der finner du også kraft, fond og masse krydder. http://www.tomsmatprat.no

5 kommentarer

5 thoughts on “Lapskaus med kjøttdeig

  1. Enkelt og lettvint, og godt! Har tenkt å prøve med litt lungemos også, men har ikke tort ennå…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *