Reklame | Egen nettbutikk
Lapskaus med kjøttdeig og gode rotgrønnsaker er både raskt, enkelt og godt. Her bruker jeg poser med ferdig lapskausblanding. Det gjør at denne middagen er ferdig på 1-2-3. Bruker Coop sin blanding her. 1 pose består av 800 gram potet, gulrot, sellerirot og purreløk.
Du trenger
(til 4-5 personer)
400 gram kjøttdeig av storfe
2 poser lapskausblanding
5 dl oksekraft (4 dl om du vil ha den tykkere)
Ca. 2 stilker rosmarin (valgfritt)
1 rødløk
Salt og pepper etter smak
Smør/margarin/olje til steking
Slik gjør du
Stek kjøttdeig og løk i en stekepanne med litt smør, margarin eller olje
Ha kjøttdeigen over i en kasserolle sammen med grønnsakene, kraft og rosmarin.
Kok lapskausen i 15 minutter til alle grønnsaker er møre.
Smak til med salt og pepper etter ønske. Dryss gjerne over litt grønt.
Da er det bare å servere
Har du lyst å bestille min kokebok? Det får du gjort i nettbutikken vår. Der finner du også kraft, fond og masse krydder. http://www.tomsmatprat.no
6 kommentarer
Enkelt og lettvint, og godt! Har tenkt å prøve med litt lungemos også, men har ikke tort ennå…..
det er godt med lungemos også.Den med kjøttdeig har jeg lagd lenge.👍🌹
Enkelt, lettvint og godt. Har tenkt å prøve litt lungemos i retten, men ikke tatt sjansen ennå…. Lurer på om det går sammen?
Ja, det går fint, bare husk å ha kardemomme og muskat oppi
velsmakende og raskt levert.
👍👍👍👍