Nydelige horn fylt med pesto, spekeskinke, sprøstekt hvitløk og ost. Virkelig godt både som turmat, frokost, lunsj eller tilbehør til f.eks: suppe, gryter etc.
Du trenger
750 g hvetemel
1 ts salt
1 ss sukker
1 pk tørrgjær
100 g smeltet smør
4 dl fingervarm melk
2 stk egg
2 ss provencekrydder
Fyll:
pesto
spekeskinke
Sprøstekt hvitløk eller løk
skivet ost
1 egg til pensling
Slik gjør du det
Jeg blandet det tørre først. Smelt så smør i en kasserolle, hell i melken når smøret er smeltet. Varm opp til rundt 37 grader.
Så tilsetter du den fingervarme melka med smør og eggene i melet. Elte sammen på lav fart i 10-15 minutter.
Deigen ble så satt til heving i ca. 45 minutter.
Kna deigen godt på benken etter heving.
Jeg delte den ferdighevede deigen i tre, og kjevlet dem ut i tre store sirkler. Disse deler jeg så i 8.
Smør på pesto og legg på spekeskinke, ost og sprøstekt løk. Rull de sammen til horn, og legg de på stekebrett med bakepapir.
Hornene ble etterhevet i ca. 30 minutter, før jeg penslet dem med egg.
Stek de på 210 grader i ca. 14 minutter.
Avkjøles på rist
Jeg syntes bloggen din er så fin, enkle oppskrifter, og så flott fremført.
Mann for lyst til å lage alt du legger ut😋🤩
Takk for det😃
Kan disse fryses
Ja, det kan de☺️
fy flate disse må jeg lage,de høres bare utrolig gode ut, kjenner det blir utrolig spennede og lage dem. du er utrolig bra på nye oppskrifter Tom