Onion cake er en amerikansk oppskrift jeg fant som jeg ville teste ut. Det er en vegetar omelett med nydelige smaker. Den skuffet ikke og er absolutt verd et forsøk folkens. Jeg har forandret litt på den originale oppskriften jeg fant, bare for å gjøre den litt bedre. Dette er en middagsomelett.

Du trenger:

  • 0.5 stk kepa løk
  • 2 små rødløk eller en stor
  • 2 egg
  • 2 gulrot
  • 1 paprika
  • 1 ts bakepulver
  • 2 toppa ss med hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0.5 ts pepper

 

Slik gjør du det:

Kutt opp gulrot, løk og paprika i staver.

Ha grønnsaker i en bolle, visp sammen to egg som du blander med grønnsakene. Ha i salt og pepper, bland alt godt sammen.

Tilsett så bakepulver og hvetemel. Bland alt veldig godt sammen.

Ha olje i en varm stekepanne. Legg blandingen i panna og fordel den jevnt utover.

Skru ned varmen et par hakk og sett på lokk. La steke 2-3 minutter før du snur den. Bruk et lokk eller en stor tallerken til hjelp for å snu omeletten.

La den steke på svak varme noen minutter til før du legger den på fat klart til servering. Jeg drysset over et lag med parmesan, men dette er valgfritt.

Jeg serverte onion cake med hjemmelaget nanbrød. Oppskrift: https://tomsmatprat.blogg.no/hjemmelaget-nanbrod-uten-yoghurt.html

Jeg hadde også med litt urtesmør. Oppskrift: https://tomsmatprat.blogg.no/urte-kryddersmor.html

4 kommentarer

4 thoughts on “Onioncake

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *