Ovnsbakt torsk med baconfett og raspet gulrot

Categories FirstPrice produkter, Fisk, Glutenfri, Middag, Oppskrifter

Reklame | Egen nettbutikk

Ovnsbakt torsk er skikkelig god mat. Og det er jo så mye enklere enn å steke i panna. Da yngstejenta begynte å reagere på hvete, sluttet jeg med melblanding og stekepanne. I hvert fall når de er hos oss. Her har jeg ovnsbakt torsk med baconfett og raspet gulrot. Jeg serverer kokte poteter til denne middagen.

Du trenger

(til 4 personer)

800 gram torsk i porsjonsstykker

Kvernet havsalt

Kvernet pepper

Frisk gressløk (kan bruke tørket også)

1 stor gulrot eller 2 mindre

125 gram bacon

50 gram smør eller margarin

1 ss smør/margarin til steking

1 vårløk

Potet til 4 personer

Slik gjør du

Sett først potet til kok

Finn fram et stekebrett med bakepapir. Legg på fisken. Ha på litt salt, pepper og gressløk

Fisken bakes i ovn på 220 grader i 8-10 minutter. Varierer litt etter tykkelsen på fisken.

Stek bacon i en panne med litt smør. Smelt litt smør/margarin i en liten kasserolle. Ha i vårløk og den stekte bacon. Husk stekefettet også.

Rasp gulrot

Da er det bare å servere

Ønsker du å bestille kokeboken min, eller kanskje noe krydder. Du finner mye godt i nettbutikken vår

http://www.tomsmatprat.no

2 kommentarer

2 thoughts on “Ovnsbakt torsk med baconfett og raspet gulrot

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *