Pølse- og soppstroganoff
Categories FirstPrice produkter, Gryter, Mat fra naturen, Middag, OppskrifterDette er en nydelig stroganoffvariant. Bruker både pølser og sopp i denne. Har laget varianter før der hver av disse fikk sin egen stroganoff. De oppskriftene finner du her:
Her bruker jeg grillpølser og kantarell, champignon og tørket traktkantarell. Går helt fint om du bare bruker champignon også. Denne serverer jeg med hjemmelaget potetmos. Oppskrift på potetmos finner du her. POTETMOS
Pølse- og soppstroganoff
Du trenger
(til 4 personer)
5 grillpølser
1 stk løk
Ca. 500 g valgfri sopp
1 paprika
4 dl oksekraft eller grønnsakskraft
2 ss tomatpuré
1 ts paprikakrydder
3 dl crême fraiche
olje til steking
salt
pepper
Maizenna og vann om du ønsker den litt tykkere i konsistensen
Slik gjør du
Først legger jeg tørket sopp i lunket vann i ca. 15 minutter.
Kutt opp sopp i mindre biter. Kutt opp løk og paprika i strimler. Kutt grillpølser på skrå
Varm opp olje i en gryte og fres ingrediensene til de blir gyllen. (4-5 minutter)
Tilsett tomatpuré og bland godt sammen. La frese et par minutter
Tilsett kraft, paprikakrydder og creme fraîche. La gryten småkoke i 15 minutter. Jevn med maizena og vann om du vil ha tykkere konsistens. Om du vil ha en mørkere farge, bruk sukkerkulør.
Smak til med salt og pepper
mmm det er så godt og selvfølgelig må man jo ha hjemmelaget potetmos til🙂
Nam, nam, nam 😍😍😍 Dette så supergodt ut. Virkelig altså.
Ønsker deg en superfin tirsdags kveld ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Ha en fin kveld du også🥰
Hvordan får jeg kjøpt kokeboka di
Den kan du bestille i nettbutikken😊
http://www.tomsmatprat.no
nam:) dette må vi prøve
Var kjempegod variant dette😀
Hadde dette i dag. Øystein var veldig glad for att det var nok igjen så han kunne ha til niste i morgen. Dette var godt
kjempe god rett og den skal prøves, men bytter kanskje pølsa ut med kylling eller storfekjøtt, 🙈😀
Ja, er godt det også😊