Biff stroganoff er jo utrolig digg spør du meg. Og du kan også lage andre varianter. Du kan lage soppstroganoff eller pølsestroganoff også. Her har jeg lagd pølsestroganoff. Nederst i innlegget finner du også linker til noen andre stroganoffer jeg har lagd.
Potetmos passer best til syns jeg. Og det har jeg til denne. Oppskrift til potetmos finner du HER

Du trenger

(til 4 personer)

400 gram pølser (kjøttpølser eller grillpølser)

2 løk

200 gram champignon

3 dl matfløte

1 ss sennep

3 ss tomatpuré

Salt

Pepper

Smør til steking

Slik gjør du

Kutt opp pølser i strimler. Strimle opp løken. Og del sopp i to eller fire

Smelt smør i en dyp panne eller gryte. Fres pølser, champignon og løk sammen i 5 minutter.

Rør inn sennep og tomatpuré og tilsett fløten.

La det hele få småkoke sammen i 4-5 minutter

Smak til med salt og pepper. Du kan også smuldre en terning med oksebuljong i for mer smak.

Bruk sukkerkulør om du vil ha en litt mørkere farge

Dryss over persille eller gressløk ved servering. Server med potetmos og tyttebærsyltetøy.

Sjekk gjerne ut disse oppskriftene på andre stroganoffer. Du finner de HER og HER 

Og den siste finner du HER

5 kommentarer

5 thoughts on “Pølsestroganoff

    1. Creme fraîche passer bedre. Er vanligvis det man bruker i stroganoff. Vil du bruke rømme, må det være seterrømme. Den skiller seg ikke like lett😀

  1. i dag har jeg endelig fått testet denne. og fy søren så digg 🤤😃👍
    denne blir det og lage flere ganger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *