Biff stroganoff er jo utrolig digg spør du meg. Og du kan også lage andre varianter. Du kan lage soppstroganoff eller pølsestroganoff også. Her har jeg lagd pølsestroganoff. Nederst i innlegget finner du også linker til noen andre stroganoffer jeg har lagd.
Potetmos passer best til syns jeg. Og det har jeg til denne. Oppskrift til potetmos finner du HER
Du trenger
(til 4 personer)
400 gram pølser (kjøttpølser eller grillpølser)
2 løk
200 gram champignon
3 dl matfløte
1 ss sennep
3 ss tomatpuré
Salt
Pepper
Smør til steking
Slik gjør du
Kutt opp pølser i strimler. Strimle opp løken. Og del sopp i to eller fire
Smelt smør i en dyp panne eller gryte. Fres pølser, champignon og løk sammen i 5 minutter.
Rør inn sennep og tomatpuré og tilsett fløten.
La det hele få småkoke sammen i 4-5 minutter
Smak til med salt og pepper. Du kan også smuldre en terning med oksebuljong i for mer smak.
Bruk sukkerkulør om du vil ha en litt mørkere farge
Dryss over persille eller gressløk ved servering. Server med potetmos og tyttebærsyltetøy.
Sjekk gjerne ut disse oppskriftene på andre stroganoffer. Du finner de HER og HER
Og den siste finner du HER
hei Tom,isteden fra 3 dl matfløte kan man bruke også rømme?fin kveld til dere 😊
Creme fraîche passer bedre. Er vanligvis det man bruker i stroganoff. Vil du bruke rømme, må det være seterrømme. Den skiller seg ikke like lett😀
takk for svar Tom, ønsker dere en god helg 🤗
i dag har jeg endelig fått testet denne. og fy søren så digg 🤤😃👍
denne blir det og lage flere ganger
Så bra😊