Utrolig god kyllingmiddag dette. Paneringen er potetgull med paprika. (kan også bruke potetgull med salt & pepper) Passer utmerket til kylling. Kyllingen deler jeg i strimler istedenfor å flatbanke de. Kan også lage disse som nuggetsbiter. Jeg syns strimler ser kulere ut på tallerken. Jeg lover deg at disse blir skikkelig sprø og god.
Her har jeg servert kyllingen med maispure, aioli og stekte poteter.
Vil du ha oppskrift på maispure, så finner du den HER
Du trenger
(til 4 personer)
3 små Kyllingfilet
3-4 dl knust Paprikapotetgull
2 egg
1 dl hvetemel
2 ts paprikakrydder
Olje til steking
Slik gjør du
Del opp kyllingfilet i strimler
Knus potetgull i en kjøkkenmaskin, eller i en pose med en kjevle
Finn fram 3 boller
Ha hvetemel og paprikakrydder i en. Visp sammen egg i en. Og ha knust potetgull i den siste. Vend kyllingen i litt mel, så egg før du avslutter med potetgull. Pass på at du får potetgull rundt på hele
Varm opp olje i en panne. (0.5 cm ca) Stek kyllingen på begge sider til de blir gyllen og sprø. Et par minutter på hver side, jeg snudde de også en gang.
La de renne av seg på et kjøkkenpapir.
Takk for dagens tips til middag:)
Bare hyggelig😀
Nå fikk jeg vann i munnen med denne maten, og jeg som er så glad i kylling 😍
Ønsker deg en kjempefin tirsdag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Kan jeg bruke maisenna?
Ja, det kan du😀
Det må jeg prøve. Så utrolig godt ut 🙂
Hva kam man bruke isteden for hvetemel som er lav karbo?
Kan bruke litt maizena. Eller du kan kun bruke egg og panering. Funker det også😊