En nydelig soppstuing passer til så mye. Fra biff til viltkjøtt. Noe vi bruker å gjøre, er og ha i litt ekstra fløte. Da kan du også bruke den som saus.

Du trenger

(til 4 personer)

250 gram Aromasopp eller annen sopp

3 dl matfløte el. kremfløte

2 ss gressløk

0.5 stk løk

1 ts salt (etter smak)

0.5 ts pepper (etter smak)

Jeg har også litt malt traktkantarell i. Dette er jo valgfritt.

Slik gjør du

Del opp soppen i skiver og løken i strimler

Varm en tørr panne på ovnen. Ha i sopp og løk. La surre et minutt i tørr panne.

Tilsett fløten og la den koke litt inn.

Smak til med krydder og tilsett gressløk.

Tips

Er også nydelig med hele tyttebær og litt brunost i

5 kommentarer

5 thoughts on “Soppstuing

  1. Bruker også soppstuing som saus til biff. Hadde det nettopp til middag for 2 timer siden. Som tidligere kommentar bruker jeg og litt soyasaus, i tillegg noen moste hvitløksfedd. Familien elsker denne sausen til biffen🙂.

  2. Soppstuingen har jeg prøvd til biff. var aldeles nydelig. kommer til å bruke den ofte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *