Dette er en fantastisk god middag. Og her har jeg brukt halvfabrikata saus, for jeg syns akkurat denne er veldig godt. Alt trenger ikke alltid være fra bunnen.
Du trenger: (4 porsjoner)
- 1 pakke laks i porsjonsbiter 4 stk (spiser dere mye burde du kjøpe 2)
- Tagliatelle (jeg brukte 2/3 pakke)
- 1 pose erter
- 1/2 pose grønnkål
- 1 pose pastasaus med basilikum og ost
- Parmesan
Slik gjør du det:
Kok pastaen og lag sausen etter anvisning på pakken.
Sil av pastavannet og ha pastaen tilbake i kasserollen. Tilsett ertene og den ferdige sausen. Da er det bare å holde varmt imens du steker laksen.
Stek laksen i en varm panne. Husk ikke overstek. Da får laksen en vond smak. Jeg steker ca. 2 minutter med skinnsiden opp, så 1 minutt med skinnsiden ned. Ta skal den være akkurat perfekt. Den skal være rosa i midten og ikke helt gjennomstekt.
Når du snur fisken har du grønnkål i pannen også. Eller i en egen panne om du ønsker det.
Da er det bare å servere. Dryss over litt parmesan ved servering.
Hei. har du noe forslag som kan erstatte ertene? får desverre ingen her til å spise det🙈
Du kan ertsatatte med hvilken grønnsaker som helst. Jeg hadde nok brukt broccoli i små buketter. Dette litt for fargen sin skyld😃
kokte du grønnkålen først??
Den er kun freset 1-2 minutt i panna. Ellers blir det ingenting igjen av den😃