Strimlet og marinert svinebiff

Categories Middag, Oppskrifter, Svin

Som jeg har fortalt mange ganger før, bruker jeg å kjøpe forskjellige pakker med strimlet kjøtt når de er på halv pris. Så kjekke og ha liggende i fryseren. Disse som er marinert i mango og chili fant jeg før helga. Og siden jeg ikke hadde noen bedre ide, så brukte jeg de. Her har jeg lagd stekt de med grønnkålmiks. Stekte potetbåter og en nydelig saus på buljong og soyasaus.

Først kutter jeg poteter i båter. Har over godt med rapsolje. Krydrer med røkt paprika, rosmarin, pepper og hvitløk. Steker de på 200 grader i 30-40 minutter.

Sausen lager jeg med oksebuljongteringer. Jeg bruker 3 dl vann og 2 terninger. Koker opp slik at buljongen løser seg opp. Jevner til med maizena og vann til ønsket tykkelse. Smaker til med litt soyasaus, fløte og pepper.

Kjøttet steker jeg i en varm panne med olje. Når kjøttet er stekt har jeg i en pose med grønnkålmiks. La dette surre sammen ett minutt før jeg trekker panna av platen. Strør over litt sprøstekt hvitløk.

Da skal alt være klart til servering

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *