Biffbaguett passer godt til både lunsj, middag eller kveldskos. Her har jeg brukt FirstPrice baguetter som er stekt med hvitløkssmør.
Hvitløkssmør er 50 g romtemperert smør blandet med 1 fedd hvitløk, kvar chili og gressløk.
Baguettene er halvstekt fra før. Så jeg kutter et spor i midten av baguetten. Fyller med hvitløkssmør før de stekes 8-10 minutter på 200 grader.
Som biffkjøtt har jeg skivet rundstek.
Litt salat fylles i baguetten. Så har jeg i litt rabarbraketchup. Oppskrift på den finner du her:
https://tomsmatprat.blogg.no/rabarbraketchup.html
Du kan selvfølgelig bruke vanlig Bbq-saus om du ønsker.
Så legger jeg i tomatskiver, stekt løk og biffkjøtt. Oppå der har jeg Konfitert hvitløk. Vil du ha oppskrift på den finner du den her:https://tomsmatprat.blogg.no/konfitert-hvitlok-med-urter.html
Legg gjerne på litt sylteagurk og et dryss av gressløk på toppen. Enkelt og så godt. Da er det bare å servere
Det ser godt ut!
wow..dette sjal æ lage..oppskriften e lagra❤️