I dag har jeg lagd mat til en avslutningsfest. Jeg trur i hvert fall at det var det. De ønsket seg litt fingermat/Tapas. Ingen varmretter utenom saltbakte poteter. Så det har jeg fikset i dag.
Med utetemperatur opp mot 27 grader. En skikkelig varm start på juni har det vært.
Jeg ville prøve noen nye serveringsfat denne gangen. Palmeblad-fat er vakre fat, men de koster litt da. Tenkte de passet fint til denne fingermaten. Man får også disse som tallerken og mindre serveringsboller. Er de ikke stilig?
Her får dere litt bilder av det jeg har lagd i dag
Roastbiffsnacks
Asparges & spekeskinke
Melon & fetasnacks
Røykalakssnacks på rugbrød
Kyllingwraps
Scampi agurksnitter med Guacamole
Tilbehør
Saltbakte poteter
Focaccia
Aioli
Salsasaus
Smør
Oliven
Tzatziki
15 kommentarer
Det må man si. Delikat.
her var det mye godt for gane og øyne😋
Wow, ser fantastisk vakkert ut og smaker sikkert himmelsk godt 😍
Snakk om å få vann i munn alså. Fantastisk.
Dette var fargerikt og så veldig godt ut 🙂
Takk for det🥰
Så nydelig anrettet og mye godt! Tenker at de som mottok dette koste seg i massevis!
De gjorde sikkert det, får høre i morgen😂
Ser kjempegodt ut og nydelig anrettet.
Dette så sommerlig, fargerikt og lekker ut ja 😍
Ønsker deg en kjempefin kveld 😊
Purr, purr fra Toril og kattene
Takk det samme🥰
Fantastisk deilig fingermat, var på sommeravslutningen som fikk dette servert.
Smakfullt, delikat, et syn for øye. ANBEFALES
Så bra🥰
Trenger ikke varm mat. Man blir skikkelig mett når man får en slik servering:)
Ja, de var strålende fornøyd de. Snakket akkurat med hun som kom tilbake med kasser etc. Og Mette ble de alle sammen😀