Biffsnadder med ostepopsaus og stekte poteter

Categories FirstPrice produkter, Glutenfri, Middag, Oppskrifter, Storfe

Biffsnadder er jo utrolig godt syns jeg. Vanligvis servert med bearnaise eller peppersaus. Her lager jeg en ny saus til retromaten biffsnadder/biffsnacks, nemlig ostepopsaus. Dette er jo alle ostepopelskeres drøm. Jeg serveres her med stekte poteter. Du velger selv hvilket tilbehør du vil ha.

Du trenger

(til 4 personer)

Stekte poteter

8 middels store poteter

Ca. 1 dl nøytral olje

1 ts Salt

1 ts Peppermiks

Ev. Potetkrydder

Biffsnadder

500 gram oksekjøtt i strimler

2 løk

1 stor rød paprika

150 gram champignon

Salt

Peppermiks

Paprikakrydder (valgfritt)

olje til steking

Ostepopsaus

4 dl Vann

Ca. 1 pose ostepop, Firstprice

1 ts chilikrydder/chiliflakes

0.5 ts salt

Slik gjør du

Potet

Del poteter i båter. Ha de i en brødpose/bolle. Bland sammen olje og krydder, ha det i posen. Bland godt sammen.

Ha poteten over på et stekebrett med bakepapir

Stekes på 220 grader i ca. 30-35 minutter

Biffsnadder

Del biffkjøtt i strimler, sopp og løk i båter og paprika i biter.

Varm en panne med olje og brun kjøttet raskt, ca. 2 minutter. Legg til side. (Stek i 2-3 omganger, skal ikke koke kjøttet)

Stek løk og sopp i samme panne. Tilsett eventuelt litt mer olje.

Stek til det begynner å få farge. Ha i paprika og stek noen minutter til.

Vend inn kjøttet og stek 1-2 minutter. Smak til med paprikakrydder, salt og pepper.

Ostepopsaus

Kok opp vann og rør inn ostepop. Blir sausen for tynn syns du, ha i litt mer ostepop. Og vann visst den er for tykk.

Smak til med krydder

Da er det bare å servere

8 kommentarer

8 thoughts on “Biffsnadder med ostepopsaus og stekte poteter

  1. Ønsker deg, kokkefruen og barna en god helg!

    Som ny leser er det en fornøyelse å følge bloggen din, samtidig som oppskriftene bare MÅ prøves!😋

    Kjøper gjerne boken din.

    Mvh Liv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *