Fylt kalkunkorv og sprengte poteter

Categories Kalkun, Middag

I det siste har vi funnet en del av disse kalkunkorvene i 50% disken. Vanligvis bruker vi de bare som pålegg, men i dag ble det middag. Serverte med asparges som også var til halvpris, stekt spinat, sprengte poteter og en herlig karrifløtesaus.

Først fant jeg noen småpoteter i potetkjelleren. Disse kokte jeg i ganske salt vann. Blir deilig skinn på de da.

Når poteten er kokt, presser jeg de med en gaffel (derfor sprengt) oppå legger jeg litt ost, salt, pepper og oregano. Da er de klare for ovn, men de skal inn samtidig med kalkunkorven.

Jeg hentet litt tomat i hagen. Snittet pølsene og la inn en skive tomat i hvert snitt.

Så toppet jeg det hele med revet ost, salt, pepper og oregano.


Disse skal i ovnen sammen med poteten. Stekes i 15-20 minutter på 220 grader.

Som saus har jeg litt fløte i en kasserolle. Tilsetter karri og tørket chili. Så lar jeg den koke inn litt. Har oppi en skje smør og smaker til med salt og pepper.

Asparges steker jeg i en panne med smør, når de er stekt har jeg over spinat. Litt salt og pepper.

Da skal alt være klart for servering. En nydelig middag.

1 kommentar

1 thought on “Fylt kalkunkorv og sprengte poteter

  1. Falukorv servert slik er en vinner! Jeg pleier å smøre litt sennep mellom «skjærene»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *