Fylte kjøttkopper og stekte poteter

Categories FirstPrice produkter, Middag, Oppskrifter, Storfe, Svin

En nydelig og enkel middag. Passer godt til helgekosen, men selvfølgelig hverdager også.

Du trenger til 12 kjøttkopper:

  • 2 kjøttdeig (har brukt storfe og svin)
  • cheddar og mozzarella
  • 0.5 dl Bbq olje hvitløk
  • 1 ts kvernet salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 ss vegeta
  • Pastasaus (jeg har brukt Firstprice sin)

Slik gjør du:

Poteter i båter, krydre med hvitløk, salt, pepper og litt olje. Stekes i ovn på 200 grader i ca. 30 minutter

Bland kjøttdeig, oljen og krydder i en bolle. Bland godt sammen

Finn fra et muffinsbrett. Smør brettet. Form 12 boller av kjøttdeigen og legg i hullene.

Press så med fingrene slik at du får en kopp.

Ha 1 ts med pastasaus nedi koppen

Fyll opp med ostemiksen.

Stekes de siste 10-12 minuttene sammen med poteten.

Servert her med enkel salat, rømmedressing og rabarbraketchup.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *