Fylte kjøttkopper og stekte poteter
Categories FirstPrice produkter, Middag, Oppskrifter, Storfe, SvinEn nydelig og enkel middag. Passer godt til helgekosen, men selvfølgelig hverdager også.
Du trenger til 12 kjøttkopper:
- 2 kjøttdeig (har brukt storfe og svin)
- cheddar og mozzarella
- 0.5 dl Bbq olje hvitløk
- 1 ts kvernet salt
- 1 ts kvernet pepper
- 1 ss vegeta
- Pastasaus (jeg har brukt Firstprice sin)
Slik gjør du:
Poteter i båter, krydre med hvitløk, salt, pepper og litt olje. Stekes i ovn på 200 grader i ca. 30 minutter
Bland kjøttdeig, oljen og krydder i en bolle. Bland godt sammen
Finn fra et muffinsbrett. Smør brettet. Form 12 boller av kjøttdeigen og legg i hullene.
Press så med fingrene slik at du får en kopp.
Ha 1 ts med pastasaus nedi koppen
Fyll opp med ostemiksen.
Stekes de siste 10-12 minuttene sammen med poteten.
Servert her med enkel salat, rømmedressing og rabarbraketchup.
0 kommentarer