Agurksnitter med chilimarinert scampi

Categories Oppskrifter, Tapas

 

En lekker og nydelig liten tapasrett som passer til de fleste anledninger. Kombinasjonen agurk, chili, reker og guacamole er fantastisk. Og slik gjør du det

Du trenger:

Først lager du guacamole. Den blir best om den får stå litt før du bruker den

Ha scampi i en ildfastform. Krydre godt med krydderblandingen. Bruk like mengder av alle krydrene.

Stek scampi i ovnen på 200 grader til de blir rosa. 8-12 minutter. Vend litt på de underveis.

Når scampi er ferdig stekt heller du ut vesken i formen. Fyll på et par dl sweet chilesaus. La blandingen stå til den er romtemperert.

Kutt opp agurkskiver, ca.0.5 cm. Ha på en god skje med guacamole.

Tre scampi på små coctailpinner. 3-4 stk. Stikk de så ned i agurken.

Så enkelt er det folkens. Og det smaker bare fantastisk. Du kan gjerne drysse litt dill over om du ønsker. Det spiser vi ikke her i huset, så derfor serverer jeg de uten.

4 kommentarer

4 thoughts on “Agurksnitter med chilimarinert scampi

  1. Er såå glad i reker, men tåler det ikke☹️. Tåler vel ikke scampi heller da🤔?

  2. Åå Mam dette ser jo bare helt nydelig ut, tror dette blir min fredags favoritt 🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *