Reklame | Egen nettbutikk
En nydelig gryterett med strimlet kyllingfilet og grønnsaker. Du kan selvfølgelig bruke kjøttdeig om du ønsker. Du gjør det på samme måten. Server gjerne med noe godt brød. Hvitløksbaguetter for eksempel. Du finner en enkel oppskrift i linken her:Enkle hvitløksbaguetter
Du trenger
(til 4 personer)
600 gram strimlet kyllingfilet
1.5 dl ukokt ris
3 dl kyllingkraft
1 pakke hakkede tomater
1 rødløk
1 paprika
3 vårløk
1 liten boks mais
1 ss tomatpuré
1 ts paprikapulver
1 ts chiliflakes
Salt etter smak
Pepper etter smak
Olje/smør til steking
Slik gjør du
Jeg bruker kyllingfilet her, så først strimler jeg den.
Kyllingen bruner jeg i en stekepanne med olje. (I to omganger) Jeg krydrer ikke under steking. Rør inn tomatpuré på slutten. La det få frese sammen et par minutter. Ha kyllingen over i en gryte/kasserolle/dyp panne
Kutt opp grønnsaker, ikke for smått. Ha de i gryta. Tilsett også mais, kraft, ris, hakkede tomater, paprikapulver og chiliflakes.
La gryta få småputre til risen er kokt. Lengden varierer litt etter hvilken ris du bruker.
Smak til med salt og pepper
Gi gjerne gryta et dryss med gressløk eller persille før servering
Har du lyst på min kokebok, eller kanskje noe annet fra nettbutikken vår. Gå inn på http://www.tomsmatprat.no
jøje meg dette var nesten likt den jeg lagde i dag, men med svinekjøtt og uten chili👍😀
Ja, det meste passer i slike gryter😊
Hei Iren! Jeg kommer gjerne på middag hos deg og spiser svin! 😉 🙂
heia.. kan denne gryta lages f.eks dobbel porsjon å så fryse ned i porsjoner.
Hei😊
Det går helt fint det😊