Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her lager jeg seikaker med kun sei, men du kan også blande i hvit fisk om du ønsker. Jeg bruker sei i blokk fra FirstPrice til disse kakene. Siden disse er fra frysedisken, bruker jeg ett egg i oppskriften, og reduserer melken/fløte med 0.5 dl. Dette trenger du ikke gjøre med fersk fisk.
Du trenger
(Holder til 10 store seikaker)
800 gram seifilet
1.5ts salt
2 ss potetmel
0,25ts malt hvit pepper
2.5 dl melk eller fløte
4ss finkuttet purre
Smør/margarin til steking
Slik gjør du
Jeg serverer seikakene med kokt potet, raspa gulrot, remulade og smeltet smør.
hadde ferdig grilliert rødspette i går,men cornflakes som grillierstrø er mye bedre, hadde grillfest sei lions fra din oppskrift, for noen dager siden og det ble kjempe godt med din oppslrift😃🇧🇻👍👍😃
Endelig en oppskrift hvor man bruker frossen seifilèt (y) De ble utrolig gode, og hele familien var enige om at dette var de beste seikakene vi har spist noensinne 🙂
Disse så veldig gode ut, og så kjekt å kunne bruke frossen fisk. Jeg vil gjerne prøve å lage dem, men har ikke food processor, kan jeg bare blande det for hånd?
Elsker fiskekaker så dette må testes 👏👏👏🤗
Nam, nam 🥰🥰🥰 Seikaker er kjempegodt da 😊Husker foreldrene mine laget det.
Ønsker deg en superfin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Takk det samme😊
Yey, tack för recept!!!
Hei.Elsker fiskekaker så disse skal eg lage.Takk for at du deler.🙂
Hvor mange egg på en ikke fryst fisk
Da trenger du ikke egg i det hele tatt, og øker veskemengde med o.5 dl ca.
Blir ikke fiskekaker kornete, når en bruker fryst fisk?
Om du bruker torsk i, så blir det fort litt kornete. Disse ble ikke det😊
Disse er gode. Jeg tar i en liten klype kjøttbuljong i tillegg.
hadde ferdig grilliert rødspette i går,men cornflakes som grillierstrø er mye bedre, hadde grillfest sei lions fra din oppskrift, for noen dager siden og det ble kjempe godt med din oppslrift😃🇧🇻👍👍😃
Endelig en oppskrift hvor man bruker frossen seifilèt (y) De ble utrolig gode, og hele familien var enige om at dette var de beste seikakene vi har spist noensinne 🙂
Så bra da🥰
Har aldri vært noe fan av seikaker, men dette var jo ren snadder Blir reprise på dette ,ja
Så bra da😊
Fiskebuljong er bedre !
tiner du fisken helt før du blander den
Nesten helt, er litt krystaller igjen. Da er jeg sikker på at blandingen er iskald😊
Takk for oppskrift. Har masse sei i fryseren så det skal jeg lage en dag😊
Disse så veldig gode ut, og så kjekt å kunne bruke frossen fisk. Jeg vil gjerne prøve å lage dem, men har ikke food processor, kan jeg bare blande det for hånd?
Hakk fisken så godt du kan med kniv. Flere ganger. Så kan du blande for hånd😊