Jordbærkjeksene er veldig enkle og raske å lage.
Kakene oppbevares i kakeboks med bakepapir mellom lagene, om de når å komme så langt da. Disse er ikke sprø kjeks, men litt myke og seige.
Du trenger
(ca. 18 kjeks)
1 egg
100 gram sukker
2 ts vaniljesukker
100 gram rapsolje
2 ss sitronsaft
225 gram hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
150 gram jordbær
Slik gjør du
Rens jordbærene og skjær i små biter.
Rør sammen egg, sukker, vaniljesukker, olje og sitronsaft.
Rør inn hvetemel og bakepulver.
Ha oppi jordbærbitene og bland forsiktig til alt er godt blandet.
Kle et stekebrett med bakepapir. Bruk to ss, og legg over på brettet. Ca. som en golfball. Gjør ikke noe om de ikke blir helt rundt.
Stek i ca. 15 minutter på 180 grader
Avkjøl litt på brettet før kjeksene flyttes over på en rist for å avkjøles helt.
Da er det bare å nyte
2 kommentarer
Skal dei bli sprø? Mine vart ikkje det,men siden det er kjeks regna eg med at du skulle bli sprø…hvor lenge holder dei seg?
De skal bli litt seige🍓😀Skal holde noen uker i kakeboks. Går greit å fryse også