Jordbærkjeksene er veldig enkle og raske å lage.
Kakene oppbevares i kakeboks med bakepapir mellom lagene, om de når å komme så langt da. Disse er ikke sprø kjeks, men litt myke og seige.

Du trenger

(ca. 18 kjeks)

1 egg

100 gram sukker

2 ts vaniljesukker

100 gram rapsolje

2 ss sitronsaft

225 gram hvetemel

1 1/2 ts bakepulver

150 gram jordbær

Slik gjør du

Rens jordbærene og skjær i små biter.

Rør sammen egg, sukker, vaniljesukker, olje og sitronsaft.

Rør inn hvetemel og bakepulver.

Ha oppi jordbærbitene og bland forsiktig til alt er godt blandet.

Kle et stekebrett med bakepapir. Bruk to ss, og legg over på brettet. Ca. som en golfball. Gjør ikke noe om de ikke blir helt rundt.

Stek i ca. 15 minutter på 180 grader

Avkjøl litt på brettet før kjeksene flyttes over på en rist for å avkjøles helt.

Da er det bare å nyte

2 kommentarer

2 thoughts on “Jordbærkjeks

  1. Skal dei bli sprø? Mine vart ikkje det,men siden det er kjeks regna eg med at du skulle bli sprø…hvor lenge holder dei seg?

    1. De skal bli litt seige🍓😀Skal holde noen uker i kakeboks. Går greit å fryse også

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *