Disse potetene er et fantastisk tilbehør. Her bruker jeg bakepotet. Og når dette brukes som tilbehør, holder det med en liten bakepotet per person.
Du trenger
(til 2 personer)
2 bakepotet
30 gram parmesan + litt til topping
0.5 ts chiliflakes
2 ss olje
2 ss Finhakket persille til topping
Ca. 0.5 ts Grovsalt
Ca. 0.5 ts Peppermiks
Slik gjør du
Legg to sleiver eller noe annet på hver side av poteten. Kutt på langs og på tvers. Pinnene skal hjelpe deg, så du ikke kutter igjennom. Hver rute skal være ca. 1 cm
Legg de på et stekebrett med bakepapir eller i en ildfastform.
Fordel olje, krydder og parmesan på potetene. Prøv å få det litt ned i sprekkene også
Stek poteten på 200 grader i 50-60 minutter. Kommer an på hvor store de er.
Legg de på et serveringsfat. Spriker de ikke skikkelig, hjelp litt til med en kniv.
Dryss over finhakket persille. Og gjerne litt ekstra parmesan.
0 kommentarer