En taquito er en meksikansk rett der små maistortillas fylles med kylling og ost før de rulles sammen til en stram pølse. Her fyller vi også inn litt andre ting. Maislefser må varmes litt i panna, før du kan rulle de sammen. Om du ikke gjør det, faller de fra hverandre. Bare noen sekunder på hver side, i en tørr panne.
Du trenger
(til 4 personer)
Salat til fire personer
16 maislefser
Salsasaus
1 liten grillet kylling
1 boks kidneybønner
1 løk
1 boks mais
0.5 stk chili
1 vårløk
150 gram cheddar
1-2 ss spisskummen
1 ts salt
0.5 ts pepper
Hvitløksdressing:
0,5 boks lettrømme
2 båter hvitløk
0,5 ts salt
Slik gjør du
Bland sammen dressingen først. Så får den stå litt imens du lager resten.
Plukk fra hverandre kyllingen. Skal ikke være så store bitene.
Kutt opp løk, chili og vårløk i små biter
Skyll kidneybønner og hell ut krafta på maisen.
Bland kylling, grønnsaker, krydder og ost i en bolle.
Varm maislefsene i en tørr stekepanne.
Pensle med litt Raps/solsikkeolje og sett inn i ovnen.
Stek i ca 10 min, men følg godt med så de ikke blir veldig brent i kantene.
Da er det bare å servere
Flott bilde av maten
kor mange sånne ruller til hver person ca?? 😉
Jeg spiste 3, men fruen og ungdommen spiste 2. Så varier litt etter hvor storspist man er😊