En enkel og kjempegod kyllinggryte. Dette er ikke en balivariant. Jeg har ikke kokosmelk, epler eller ananas i denne.
Serverer med stekte poteter og salat. Du kan selvfølgelig bruke ris i stede for
Du trenger
(til 4 personer)
600 gram kyllingfilet
1 paprika
1 løk
100 gram champignon
1 dl fløte
12 småtomater
2 dl kyllingkraft (vann og buljong)
1 ts paprikakrydder
0.5!ts chiliflakes (mer om du ønsker)
1 ts karri
Salt etter smak
Pepper etter smak
Frisk persille til topping
Ev. Maizena og vann til jevning
Olje til steking
Slik gjør du
Kutt kyllingfilet i strimler. Brun de raskt i en panne med olje eller smør. Ta det i to omganger. Ha de over i en gryte
Kutt opp alle grønnsakene og fres de noen minutter i samme panne. Ha de over i gryten også.
Fyll på med kraft, fløte og karri, paprikakrydder og chili. La småkoke i 10 minutter.
Om gryten er for tynn. Så jevner du med litt maizena og vann. Jeg brukte 1 ss maizena og 0.5 dl vann.
Smak til med salt og pepper.
Dryss over litt frisk persille og småtomater delt i to før servering
Ååå, det så godt ut 🙂 Jeg elsker kylling 🙂
Ja, den var nydelig😊
Min mann døde fra meg i juli i år, og å lage middag har jeg ikke hatt noe særlig lyst til. Men begynte å se litt på dine oppskrifter, og har prøvd noen. Med godt resultat. Enkle og gode oppskrifter. Nå har jeg bestilt kokeboka di. Gleder meg til den kommer
❤️🥰❤️
dette høres kjempe godt ut har lagret retten og skal komme tilbake til de neste lettvindte og gode retten,😀👍